Primesc un email în dimineaţa asta:

<< bună dimineața

Cum este munca și mediul de afaceri? Sper că tu și familia ta sunt bine? Numele meu este Michael Annabel, Femeie. poti fi prietenul meu bun? Vreau să vin în țara dumneavoastră pentru a studia și de a face afaceri cu tine sau compania ta. Când primesc răspunsul dumneavoastră, i se va trimite fotografiile mele pentru tine pentru a vedea cum arăt. Mă rog va place. Vă rugăm să răspundeți la adresa mea de e-mail, astfel încât i se va lasa sa stii despre propunere de afaceri. (Annabel.michel4u La yahoo.com)

Multumesc lui Dumnezeu să binecuvânteze

Annabel dvs.

În cazul în care i-aş răşpunde, eu ar trebui să-i scriu ceva în genul:

<< aloha şi ţie, fată!

Tu fată, la noi mediul de afaceri e în funcţie de ce pile ai (prin pilă tu trebuie să înţelegi “relaţie”), c-altfel îţi dă cu virgulă în gheşeft. Poze io n-am nevoie, că vii în România pentru biznisuri nu pentru videociat.

Mno, da’ dacă ţii morţiş să faci vizită de plăcere, io te sfătuiesc fain frumos să ai ceva ţechini la tine şi să mergi prin Delta Dunării. De mâncarea noastră nu tre’ să te fereşti că ştim mânca mai bine şi mai sănatos decât oriunde. Iar de beut, oioiii… poţi da uitării uischiul vost’. Stai să guşti un ştampăl de pălincă şi-un pa’ar de zaibăr!

Ehhh, amu’ …ţucu-te-aş pe obrăjori şi ai grijă de tine prin ale străinătăţuri! >>

E bine ce zic?

‘ai s-aveţi o săptămână faină!