O luară la pădure românii, m-auzi? Da’ plecară rău de tot.

Cică scumpiră ăştia ouăle.Tragedie vere, că nici nu prea se găsesc. Că ălea care se găsesc nu sunt eco. De parcă ştie cineva cum crescură găinile la cooperativă.

Uăi, parcă sportul naţional al românilor era oina. Ştiu că s-aseamănă la nume cu ouăle, da’ oina n-are nici o legătură cu halitul de ouă. Unde fu ascunsă pofta asta aşa de mare pentru ouă io nu pot ca să ştiu!

Da’ treaba mare e că nu mai e mult pân-la Paşte şi atunci o să roşească fomeile ouăle bărbaţilor care nu fură în stare să găsească ouă. Să pună şi ele ca gospodinele măcar un ou roşu tradiţional pe tradiţionala masă gospodărescă, îmbeluşugată şi plină de bunătăţi.

Domnii de la teveu, lăsaţi-o dracu mai moale că deja cotcodăceşte. Sau măcăne, că şi raţele sunt ouătoare. Nu cumva la domniile voastre acasă se mănâncă zilnic ouă cu cofragul?

PS: Băsescu şi Boc au vină că scumpiră ouăle! De fapt, cre’că alţii fură cu ouăle (pare-mi-se că unu’ Năstase “Ce se-ntâmplă!”, da’ astea-s vorbe). Hai vă pupai şi plecai la cooperativa mea!