Ploaia aduce beneficii în multe domenii începând cu agricultura şi terminând cu industria. Cam aşa învăţam io pe vremuri. Da’ ajunge mooo!Acum nu mai aduce beneficii pe nicăieri pentru că oricum agricultură mai avem exact de 1 care tinde către 0 cu şanse mari. Iar industrie de umbrele şi alte maglavaisuri din care-i compusă o umbrelă oricum nu mai avem de mult timp. Nu mai producem nici fărăşuri de strâns gunoiul. D-aia zic ajunge cu ploaia, nu de alta dar mi se duc de suflet şi ultimele fire de roşii pe care le mai am la moşie.

Mno, ziceam că ies la un pescuit! Păi unde să ies la pescuit când toarnă în spume! Ştiu că pasionaţii nu ţin cont de ni’ica, dar să te duci la pescuit şi să vii acasă ciuciulete/ fleaşcă şi cu  straiţa goală, parcă nu-mi dă mâna.

Ehh, mi-am descărcat amarul pe ploaie. Acum nu-mi rămâne decât să-mi păstrez starea Zen, să mă liniştesc şi să aştept să mi se usuce pantofii şi pantalonii.

Asta e! Hai v-am pupat!

PS Mă liniştii şi mă gândii că e bine că nu mă născui la aia unde plouă juma’ de an continuu. Car’va să zică îi bine încă!