Uăi, deci îs rupt în freză.

Mă dor toate oasele, începând cu coxalul şî terminând cu vertebra 12, neuitând falanga 1 de la degetul arătător din stânga (am reuşit să ocolesc capul unui cui în timp ce ţineam un ciocan în mână). Şi aproape toate clasele de muşchiuleţ îmi protestează. Vericule, e de munci! La moşie nu te duci la plimbăreală ca-n parc, aia-i claro!

Mno, plecai vineri din Bucureşti cu mare chef de şurubărit din toate cele. M-am întors în Bucureşti şi nu mai sunt în stare să ţin o cutie de bere în mână, darmite s-o mai şi golesc.

Ca s-o iau cu începutul, încerc să-mi dau seama de ce s-a băgat limită de viteză de 100 km/oră la începutul autostrăzii A3, iar după vreo două’j'de kilometri de drum limita devine 130 km/oră. Amănunte, aşa-i?

Pot spune că toate-s bune şi frumoase pe moşie. Mai puţin faptul că din cele două maşini de spălat nu funcţionează nici una (mister total, n-am reuşit să-mi dau seama de ce mama mă-sii acele motoare nu au putere să învârtă amărâta aia de cuva!).

Mă bucur c-am reuşit să fac şi o pozNă!

melcus codobelcus

Oricum, mai bag o tură şi uichendul ăsta!

PS Am presimţit io că ai mei o să mă ia de odihnit când am să ajung la moşie. Mno, cei de la cooperativa m-au luat de bun când m-am întors de la moşie…