Browsing Posts published in June, 2012

Dacă nu se schimbă niscaiva planuri, azi ar trebui să ma întâlnesc cu Doru la o discuţie referitoare la trecerea din analog în digital. Şi mă refer la păcătoasele

Adică la modul că eram aproape de-o criză din cauză de râs. Să vă povestesc ce păţâi la frizerie.

Treceam liniştit şi nederanjat de traficul intens din mijlocul zilei pe-un bulevard capitalist. Căci un bulevard din capitală îi considerat bulevard capitalist.

Mno, am impresia că sunt ceva urmaş de eschimos. Sau dacă nu eschimos, în mod sigur într-o viaţă anterioară am fost urs polar sau măcar un pinguuin. 

Dacă spuneţi că nu v-a fost dor de mine înseamnă că mă penalizaţi crunt din cauză că n-am mai scris ni’ica de ceva vreme pe blogu’ ista!

Apăi dacă-i luni, înseamnă că tre’ să muncim mai ceva ca o albină care simte că se apropie ploaia torenţială. Şi ca să fie toate numa’ bune la început de săptămână, am aflat că mi-au fost compromise ceva adrese de email precum şi alte conturi din cauză de “grijanie virusată”. Aş începe cu ceva înjuraturi, [...]

Am intrat în scară şi am chemat liftul. Până să ajungă agregatul la mine, mi-am scos cheile din rucsac şi mi-am dat jos căstile.