Browsing Posts published in March, 2012

Aseară am fost descoperit. S-a rupt ceva în lumea mea. Mi-e ruşine.

De ieri am o stare de gripă care ar face să se simtă rău până şi căruciorul de cumpărături de la Billa(atunci când e gol). În general nu cad aşa rău în faţa gripei, numa’ că neuronul meu a făcut un scurtcircuit şi s-a gândit acum câteva zile c-ar fi fain să mai meargă şi [...]

În postările trecute v-am zis că eu port ochelari. De fapt ar trebui să-i port, numa’ că mai mereu uit să-i aşez pe nasul din dotare.

Nu ştiu cum vedeţi voi venirea primăverii sau ridicarea gradelor în termometre la rang de mareşal, dar eu sunt încântat până la Zidul Chinezesc şi înapoi. Şi aici nu-i vorba că s-au dezgheţat apele şi o să înceapă sezonul de muiat pluta-n gârlă. Mă rog, nu-i vorba numa’ de asta. 

Chestiuni care s-au întâmplat de-a lungul timpului în ziua de 26 a lui Martie. Eu n-am fost martor, că nu-s aşa de bătrân.

Săptămâna asta a fost suficient de încărcată şi obositoare pentru mine încât aştept uichendul aşa cum aşteaptă popii să golească cutia milei. Şi pentru că am fost suficient de ocupat cu altele am uitat de două chestii importante, chestiuni pe care o să le expun mai jos.

Pentru că cei de la enel s-au aliat cu cei de la furnizorul de ţeavă de internet, azi am întârziat cu postarea. Bine, am şi eu ceva vină pentru că nu mă învăţ minte să public articolul prin programare.